Over Veerle van der Maazen

“En maar schuiven met die meubels. ‘Zet ik het bureau bij het raam of wil ik daar liever m’n kaptafeltje hebben staan? En wat te doen met deze muur? Misschien heb ik nog wat foto’s waarvoor ik leuke lijstjes kan scoren.’ Wat vond ik het als kind heerlijk om mijn slaapkamer als een groot kunstproject te beschouwen. Voor mij was het toen de uitdaging om een nieuwe inrichting te creëren met wat ik al in m’n kamer had staan. Dat vroeg toch om een soort fantasie en vindingrijkheid, om met dezelfde componenten een totaal andere setting te creëren. De ene keer lukte het natuurlijk beter dan de andere keer, maar ik wist (toen al) dat ik het pad van interieur designer wilde bewandelen.

Zo geschiedde, want na het afronden van de middelbare school werd ik aangenomen bij het Sint-Lucas in Boxtel; de plek waar ik een start kon maken met het vormgeven van mijn passie voor interieurdesign en waar zowel mijn vader als grootvader hun vak geleerd hebben. Het Sint-Lucas heeft dan ook meegewerkt aan het leggen van een mooie basis waarop ik met mijn bedrijf vandaag de dag nog steeds bouw. De rest van die basis, zoals werkethiek en een grote waardering voor ambacht, heb ik vanuit huis meegekregen; een omgeving met ondernemers die hun voldoening halen uit het creëren en opleveren van kwalitatief hoogwaardig producten.

 

Die stevige fundering, jaren aan werkervaring en blijvende ontwikkeling in mijn vakgebied, leiden tot de interieurdesigner die ik nu ben. Een designer die in haar werk een balans zoekt waarbij de idealen van de klant worden verenigd met functionaliteit en er aandachtig wordt gekeken naar het vinden van balans tussen de karakteristiek van het desbetreffende pand en de persoonlijkheid van de opdrachtgever. Met mijn no-nonsense aanpak en gevoel voor sprekende kleurcombinaties ga ik graag aan de slag om wens en werkelijkheid met elkaar te doen verenigingen. Een leefruimte tot zijn recht te laten komen, waarbij de inrichting is afgemeten aan uw persoonlijkheid, wensen en leef-, werk- en woonstijl, is voor mij altijd een fantastische uitdaging; een uitdaging die ik graag aan ga!”

Wat we doen