Wie we zijn

Van der Maazen Meesterschilder | Interieurstylist zoekt in het werk een balans waarbij de idealen van de klant worden verenigd met functionaliteit en er aandacht is voor een evenwicht tussen de karakteristieken van het desbetreffende pand en de persoonlijkheid van de opdrachtgever.

Veerle van der Maazen

Een no-nonsense aanpak en een gevoel voor sprekende kleurencombinaties, dat ben ik.

Een leefruimte tot zijn recht laten komen, waarbij de inrichting is afgemeten aan UW persoonlijkheid, wensen en leef-, werk- en woonstijl, is voor mij altijd een fantastische uitdaging: een uitdaging die ik graag aan ga!

Gebaseerd op 6 recensies.
Bart Sikkes
Bart Sikkes
2022-09-05
Wij hebben Veerle ervaren als een leuke, enthousiaste en kundige dame die haar werk met veel passie en betrokkenheid uitvoert. Ze heeft onze wensen goed vertaald naar een prachtig ontwerp waar we ontzettend blij mee zijn. Communicatie verliep soepel en snel. Daarnaast beschikt ze over een groot netwerk waardoor onze wensen (maatwerk) snel uitgevoerd konden worden en we zelf niet opzoek hoefden naar de diverse benodigde partijen. Wij raden Veerle dan ook zeker aan!
Deborah de Bruin
Deborah de Bruin
2022-09-01
Een stylistse die met je meedenkt en de tijd voor je neemt. Zeer vakbekwaam! Het resultaat mag er dan ook wezen.
Louise Willebrand
Louise Willebrand
2021-12-21
Veerle heeft ons ontzettend geholpen bij de inrichting van ons huis. Alle oude meubels en accessoires eruit en alles nieuw. Zo mooi fantastisch of we een nieuw huis hebben. Zo sfeervol en gezellig ons nieuwe hotel chique interieur
Snezhana Kavaliova
Snezhana Kavaliova
2021-12-15
Creatief, professioneel, volle van ideeën interieurdesigner die erg goed luistert naar wat je wilt. Als je niet weet wat je wilt, kan Veerle je altijd helpen om te begrijpen wat beter in jou situatie en voor jou kan zijn. Veerle heeft altijd een oplossing voor problemen die je kunt hebben en ze loopt voor jou voordat je nog begrijpt dat je een probleem kunt hebben. Ze doet wat ze belooft en doet alles op tijd. Veerle heeft altijd tijd voor haar klanten. Zij kan erg goed meedenken. Veerle denk altijd praktisch over een probleem en een oplossing. Ze komt naar alle afspraken met andere mensen/bedrijven om mee te helpen te realiseren precies wat met de klant afgesproken was. Als iemand een professioneel interiordesigner zoekt die samen met jou van het begin tot het einde van process kan zijn, raad ik zeker Veerle aan.
Wim Beekwilder
Wim Beekwilder
2021-12-12
Ambitieuze creatieve Interieurstylist met geweldige ideeën. Fijne actieve en enthousiaste jongedame om mee te werken. Ik raad iedereen aan die op zoek is naar een Interieurstylist om Veerle een mail te sturen een een afspraak te maken. Je zal zien dat mijn review 100% klopt. Van schets tot 3D ontwerp tot en met de laatste stylingpuntjes op de i.
Yanna Bosland
Yanna Bosland
2021-07-08

Maak een afspraak

Iedere klant is uniek, geen project is hetzelfde. Wij willen onze klanten en hun wensen goed leren kennen om maatwerk te kunnen leveren. 
Het resultaat moet uw verwachtingen overtreffen. Maak een afspraak en hoor wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak