Styling

Het creëren van een sfeervolle inrichting kan soms als een uitdaging worden ervaren. Hoe moet u namelijk al die elementen met elkaar in verbinding brengen om zo een gebalanceerd geheel te vormen? Van der Maazen Interieurdesign helpt u bij het realiseren van een evenwichtig interieur waarbij alle accessoires, meubels en andere interieurverrijkers tot een sfeervol geheel samengebracht worden.

Verkoopstyling

Bent u niet tevreden met de vraagprijs waarmee uw huis op de verkoopmarkt wordt gepresenteerd? Of staat uw pand al té lang te koop? Een blok aan het been, waardoor het maken van een volgende stap onmogelijk is? Een verkoopstyling is de oplossing!

 

Een oplossing dat zich vertaalt naar zichtbaar resultaat. Dit door een sfeervolle inrichting te creëren, waarbij alle sterke punten van het pand worden gecomplimenteerd en de kanten met potentie worden belicht. Dit om de kijk van de doelgroep te verbreden op Open Dagen of met beeldmateriaal.

 

Zo worden er invalshoeken gepresenteerd waarmee de mogelijkheden van het pand worden verveelvoudigd. Het resultaat: een sfeervol en onderscheidend ‘verkoopklaar’ pand voor u, een nieuw (potentieel) thuis voor de gelukkige. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand? Neem dan vrijblijvend met ons contact op!

 

Maak een afspraak

Iedere klant is uniek, geen project is hetzelfde. Wij willen onze klanten en hun wensen goed leren kennen om maatwerk te kunnen leveren. 
Het resultaat moet uw verwachtingen overtreffen. Maak een afspraak en hoor wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak
  • whatsapp
  • Linkedin
  • Facebook
  • pinterest
  • instagram