Styling

Het creëren van een sfeervolle inrichting kan soms als een uitdaging worden ervaren. Hoe moet u namelijk al die elementen met elkaar in verbinding brengen om zo een gebalanceerd geheel te vormen? Van der Maazen Interieurdesign helpt u bij het realiseren van een evenwichtig interieur waarbij alle accessoires, meubels en andere interieurverrijkers tot een sfeervol geheel samengebracht worden.

Verkoopstyling

Bent u niet tevreden met de vraagprijs waarmee uw huis op de verkoopmarkt wordt gepresenteerd? Of staat uw pand al té lang te koop? Een blok aan het been, waardoor het maken van een volgende stap onmogelijk is? Een verkoopstyling is de oplossing!

Tijdelijke inrichting

Bent u een expat die het mooie zuiden van Nederland komt verkennen of bezig met het (ver)bouwen van een huis/pand waardoor u even in-between-houses zit en een tijdelijk onderkomen heeft? Dan is het tijdelijk (laten) inrichten van uw verblijf een must om er een thuis van te maken. Iets wat de aandrijver is van een goed humeur en optimale prestaties.

 

Van der Maazen Meesterschilder | Interieur designer helpt u hier graag bij! Dit middels hulp op maat. Hulp wat enkel een advies voor een inrichting of het realiseren van het hele stylingsplan kan betekenen. Zo kan er naar uw budget, meubilair worden ingekocht en waar nodig worden gerestyled.

Maak van uw verblijfplaats een thuis, waar met plezier wordt gewerkt en geleefd. Wij realiseren het graag voor u! Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan vrijblijvend met ons contact op!