Interieuradvies

In een wereld waar smaken van elkaar verschillen, is het een kunst uw interieurinrichting overeen te laten komen met uw persoonlijke woonstijl. De wens, wil en potentie is er, maar het fingerspitzen gefühl ontbreekt. Wat u dan nodig heeft, is iemand die luistert. Luistert en uw woonwensen, middels gericht persoonlijk interieuradvies, naar de werkelijkheid vertaalt. Een aanpak waarbij functioneel en comfortabel wonen of werken een centraal uitgangspunt vormt.

De wegen naar advisering bestaan uit velen. Hierbij moet u onder andere aan de volgende paden denken:

  • Sfeervisualisatie middels een moodboard;
  • Kleur-materiaalplan;
  • Plattegrond met indelingsvoorstellen;
  • Conceptvisualisatie middels een 3D-visualisatie.

Wanneer de woonwensen (visueel) in beeld zijn gebracht, volgt de realisatie. Veerle gaat in deze fase, als personal shopper, samen met u naar de interieurwinkels en adviseert u bij het maken van keuzes en combinaties in stoffen, meubels en accessoires.

Om het kersverse interieur een mooie plek te geven, richt Veerle de locatie met de nieuwe aanwinsten in. De inrichting wordt vervolgens nog eens ‘afgestyled’, waarna het nieuwe wonen of werken kan beginnen.

Een helpende hand nodig bij één van de vele stappen die leiden naar dit nieuwe wonen of werken of geheel ontzorgd willen worden bij uw interieurinrichting? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!