Kleuradvies

Het interieur zegt veel over de leefstijl, persoonlijkheid en smaak van de bewoners van het pand. Alleen het bepalen van een tijdloos en stijlvol interieur die echt tot de verbeelding spreekt kan soms een uitdaging zijn. Een ding is zeker: het gebruik van een passend kleurschema maakt het verschil! 

Dus staat u open voor onverwachte kleurcombinaties? Bent u bereid afscheid te nemen van uw witte muren of neutrale fauteuil? En bent u benieuwd wat kleur voor uw huis kan doen? Dan gaan wij graag voor u aan de slag met een kleuradvies op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! 

Behangadvies

Behang. Een eye-catcher, sfeermaker en/of ‘interieurverrijker’. Geef uw wanden een upgrade en laat ze spreken. Valt uw keuze op het uitgesproken behang van Dutch Walltextile Company? Of trakteert u uw muren op een hedendaags design van Arte en Casamance? Mocht u het spoor te bijster zijn en kunt u door de vele behangrollen het beoogde resultaat niet meer zien, Van der Maazen Meesterschilder | Interieur designer helpt u graag.

Behang komt in talloze kleuren (combinaties), in diverse motieven, die ieder hun eigen effect op de ruimte(s) hebben. Behang waarbij de uiteindelijke keuze één belangrijk uitgangspunt moet hebben: aansluiting bij de persoonlijke werk-/woonstijl. Onze interieur designer helpt u graag bij het maken van deze keuze en maakt een behangadvies op maat.

Om het behang het best tot zijn recht te laten komen, is een goede aanbreng essentieel. Uitlijning van het behang vergt precisie, inzicht en aandacht. Techniek, ervaring en kennis van de materialen verzekeren een optimaal resultaat. Iets wat wij u graag leveren!

Kleur- en behangadvies