Welkom

Uw woning of bedrijfsruimte. Net nieuw gekocht en klaar voor een frisse start of al meerderen jaren de gelukkige eigenaar van het pand en klaar voor het realiseren van uw droom-interieur. Alleen… waar te beginnen?

Het vertrekpunt: schilder- en behangwerk. Dé klankvorming van uw interieur. ‘Wat wil ik met mijn interieur uitstralen? Is dat eenvoud, licht en rust of warmte en klassiek? Hoort daar een statement behang van DWC & Arte bij? Of wens ik geschilderde muren in een subtiele kleur waarmee de meubels en accessoires de toon zetten?’ ‘Welke woonaccessoires reflecteren nu mijn woonstijl én waar vind ik ze? Ga ik out-of-the-box denken of op safe spelen?’ Met als slotvraag: Hoe krijg ik dit allemaal voor elkaar?

Of het nu gaat om één ruimte of het gehele perceel, Van der Maazen Meesterschilder | Interieur designer helpt u bij het realiseren van een interieur waar u zich thuis voelt. Wij creëren een optimaal ontwerp middels een persoonlijke aanpak en ontzorgen u bij de realisatie ervan.

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend met ons contact op voor meer informatie of een kennismakingsgesprek.