Realisatie

Om uw woonwensen tot werkelijkheid te laten komen, is professionaliteit en vakmanschap een vereiste. Dit van iedere partij die een bijdrage levert aan de realisatie van die wensen.

Door de jaren heen heeft Van der Maazen Meesterschilder | Interieurstylist een groot netwerk van vakmensen leren kennen, die wij, indien nodig, graag aan u voorstellen. Middels de inzet van korte lijnen en een kritische blik, hebben wij door de jaren heen bij verschillende projecten een goede kwaliteit en samenwerking weten te waarborgen. U moet hierbij denken aan partijen als elektriciens, timmermannen, stukadoors, loodgieters, badkamer-/keukenspecialisten, tegelzetters, parketteurs, stoffeerders, haardenbouwers en meubilairtransporteurs.

De zorg over en verantwoordelijkheid voor een project kost menigmaal meer tijd en energie dan dat men lief is. Het vinden van de geschikte vaklui voor de job draagt hieraan bij. Van der Maazen Meesterschilder | Interieur designer wil graag met u meedenken en hulp aanreiken waar nodig. Dit zodat uw droominterieur een grote stap dichterbij komt. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden.

Samenwerkingen