Kleuradvies

Het interieur zegt veel over de leefstijl, persoonlijkheid en smaak van de bewoners van het pand. Alleen het bepalen van een tijdloos en stijlvol interieur die echt tot de verbeelding spreekt kan soms een uitdaging zijn. Een ding is zeker: het gebruik van een passend kleurschema maakt het verschil! 


Het samenstellen van het ideale kleurenpalet begint bij het kiezen van kleuren die u aanspreken. Neigt u meer naar felle heldere kleuren, bent u groot liefhebber van pastellen of wenst u in uw droominterieur vooral natuurlijke aardtinten terug te zien? Kleur kan ook worden gekozen aan de hand van de sfeer die u wilt creëren in de woning of ruimte. Dient een ruimte uitnodigend en warm aan te voelen of eerder sereen en comfortabel?  

Dus staat u open voor onverwachte kleurcombinaties? Bent u bereid afscheid te nemen van uw witte muren of neutrale fauteuil? En bent u benieuwd wat kleur voor uw huis kan doen? Dan gaan wij graag voor u aan de slag met een kleuradvies op maat. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! 

Maak een afspraak

Iedere klant is uniek, geen project is hetzelfde. Wij willen onze klanten en hun wensen goed leren kennen om maatwerk te kunnen leveren. 
Het resultaat moet uw verwachtingen overtreffen. Maak een afspraak en hoor wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak
  • whatsapp
  • Linkedin
  • Facebook
  • pinterest
  • instagram