Interieurstylist in Rosmalen

Woont u in de omgeving van Rosmalen en bent u op zoek naar een interieurstylist? Met een interieuradvies kunnen we op maat jouw woonwensen vertalen naar concrete plannen. Op deze manier weet je precies hoe het eruit komt te zien en welke kosten het met zich mee zal brengen. 

Advies voor de inrichting van uw woning kan op veel verschillende manieren. Bij verhuizen, verbouwen of opnieuw inrichten sta je voor een aantal lastige keuzes. Bij zo’n proces is het natuurlijk ideaal om door een professional geadviseerd te worden. Geen stress of alles wel goed komt, wij garanderen dat het nieuwe interieur bij je past. We beginnen met een oriënterend gesprek zodat we de wensen van de klanten duidelijk voor ogen hebben. Vervolgens kijken we voor welke onderdelen advies nodig is of geven we een totaaladvies.

 

 

 

 

Wij geven interieuradvies in de regio van Rosmalen, en hebben klanten in heel Brabant. Wij werken in de regio van Rosmalen, waaronder Empel en de Groote Wielen. Wij helpen je graag met persoonlijk advies bij het waarmaken van je droomhuis.

Bent u geïnteresseerd in ons interieuradvies? Veerle van der Maazen Interieurstylist helpt je graag verder met jouw wensen. U kunt hier onder contact opnemen met ons, zo kunnen we een afspraak inplannen om uw ideale woning te realiseren.

 

Maak een afspraak

Iedere klant is uniek, geen project is hetzelfde. Wij willen onze klanten en hun wensen goed leren kennen om maatwerk te kunnen leveren. 
Het resultaat moet uw verwachtingen overtreffen. Maak een afspraak en hoor wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak
  • whatsapp
  • Linkedin
  • Facebook
  • pinterest
  • instagram