Werkwijze

Vele wegen leiden naar Rome. Ons afgeleide: vele wegen leiden naar uw idealen. Of het nu gaat om het creëren van een bepaalde sfeer, het ontplooien van karakter of het beschermen van. Het zijn stuk voor stuk wensen die in lijn moeten liggen met uw persoonlijke woon- en werkstijl; een lijn die wij met genoegen voor uw zetten middels kwalitatief hoogwaardig schilderwerk en/of graag complementeren door een op maat gemaakt interieuradvies.

1. KENNISMAKING

ONTMOETEN & INVENTARISEREN

Voordat we meters kunnen maken in projectrealisatie, moeten eerst de neuzen dezelfde kant op staan. Dit betekent dat we in een vrijblijvend gesprek goed uw woonwensen en -behoeftes bespreken. Ook proberen we met ons gesprek in kaart te brengen met welke eventuele praktische en technische uitdagingen we te maken kunnen krijgen. Alle verzamelde informatie verwerken we vervolgens in een volledig draaiboek en samenhangende offerte voor het project.

2. VOORLOPIG ONTWERP

EERSTE PRESENTATIE

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek wordt er een eerste voorstel voor het interieurontwerp gemaakt. Uw woonwensen en -behoeftes worden verenigd in een design waarbij met alle aandachtspunten rekening is gehouden. Vervolgens motiveren we in een presentatie de gemaakte keuzes in het ontwerp. Waarom hebben we voor bepaalde kleuren gekozen? En welke gedachten zit er achter de indeling van een bepaalde ruimte? Met alle verkregen input op het conceptvoorstel gaan we terug naar de tekentafel.

3. DEFINITIEF ONTWERP

TWEEDE PRESENTATIE

Met het conceptvoorstel en de daarop verkregen feedback maken we een definitief ontwerp. Met dit ontwerp is de eerste grote stap gezet in het realisatieproces en kan er richting worden gegeven aan alle vakmensen die meewerken in het proces, zoals elektriciens, loodgieters, stukadoors, timmermannen, badkamer-/keukenspecialisten, tegelzetters, parketteurs, stoffeerders, haardenbouwers en meubilairtransporteurs.

4. UITVOERING

REALISEREN

De zorg over en verantwoordelijkheid voor een project kost menigmaal meer tijd en energie dan dat men lief is. Om een goede kwaliteit en samenwerking te waarborgen met alle betrokken partijen, word u in het hele proces ontzorgd. Zo verloopt al het contact met de partijen via mij en ontvangt u periodiek een update over het verloop.