Schilderwerken Oss

Sjef van der Maazen Meesterschilder is actief in de regio Oss en zit gevestigd in Lith, slechts 15 minuten van elkaar vandaan. Wij verzorgen uniek schilderwerk voor een krachtige uitstraling zowel binnen als buiten. Door middel van de juiste technieken en materialen, zorgen we ervoor dat we onze kwaliteit altijd kunnen waarborgen.

Naast het toepassen van onze schildertechnieken, kunt u ook bij ons terecht voor een van onze aanvullende diensten, zoals behangwerken of glaswerken. Door onze ervaring en gerichte werkwijze, zorgen we altijd voor objectief advies. Op deze manier kunnen we het beste, de juiste sfeer creëren in en rondom uw woning of bedrijfspand.

Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerken en het onderhouden van kantoorruimtes, scholen, bedrijfspanden of gewoon huizen. Met ons ambachtelijk schilderwerk onderhouden we huis regelmatig zodat uw huis altijd in een goede staat van onderhoud verkeerd. Op deze manier kunnen we meerwaarde creëren aan uw woning. Ontdek onze mogelijkheden en neem contact met ons op hieronder.

Maak een afspraak

Iedere klant is uniek, geen project is hetzelfde. Wij willen onze klanten en hun wensen goed leren kennen om maatwerk te kunnen leveren. 
Het resultaat moet uw verwachtingen overtreffen. Maak een afspraak en hoor wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak
  • whatsapp
  • Linkedin
  • Facebook
  • pinterest
  • instagram