Schilderwerken Lith

Aan onderhoud aan het schilderwerk van uw woning opkomt u niet. Nieuw schilderwerk zorgt voor de allerbeste afwerking van uw huis, schilderwerk is tenslotte vakwerk. Sjef van der Maazen begrijpt dat als geen ander, met jarenlange ervaring kunnen we, of het nu gaat om een kleine of grote klus, altijd de juiste oplossing bieden.

Al onze schilderwerken voeren we uit met oog voor detail. Een goede afstemming van kleuren en materialen zijn hierbij key.  Met onze ervaring voeren we onze werkzaamheden nauwkeurig uit en kunnen we u deskundig advies geven over de mogelijkheden die er zijn. Naast onze schilderwerken zijn we ook gespecialiseerd in de volgende diensten:

Heeft u woonwens betrekking op het werkgebied van Sjef en/of Veerle? Beide kunnen zowel afzonderlijk als met elkaar samen met u aan tafel schuiven om elkaar te leren kennen, de mogelijkheden te bespreken en de route naar het behalen van uw woonwens uit te stippelen. Maak van uw huis een thuis. Wij zitten gevestigd in Lith en zijn veel in deze regio actief. Mocht u geïnteresseerd zijn, neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Iedere klant is uniek, geen project is hetzelfde. Wij willen onze klanten en hun wensen goed leren kennen om maatwerk te kunnen leveren. 
Het resultaat moet uw verwachtingen overtreffen. Maak een afspraak en hoor wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak
  • whatsapp
  • Linkedin
  • Facebook
  • pinterest
  • instagram