Kleuradvies in Den Bosch en omgeving

Woont u in de omgeving Den Bosch en bent u op zoek naar kleuradvies in uw woning? Neem dan contact op met ons. In uw interieur is kleur een van de belangrijkste sfeermakers, dit kan de gehele sfeer in uw huis veranderen. Dit is ook de reden dat ons kleuradvies mogelijk is voor uw hele huis. We luisteren natuurlijk naar uw kleurwensen en kijken samen naar de beste kleuren voor uw huis zodat het kleuradvies gericht is op uw persoonlijke smaak.

 

Om uw wensen goed in beeld te krijgen starten we ons kleuradvies met een gesprek. Kleuren kunnen per ruimte natuurlijk heel erg van elkaar verschillen. Dit is afhankelijk van de oppervlakte het doel van de kamers. Het kan een kleurrijke babykamer zijn of een intieme en gezellige woonkamer. U kunt een intiem gevoel creĆ«ren door met warme kleuren te werken, maar u kunt een frisse en levendige indruk wekken met koude en kleurrijke tinten. 

We zullen samen eerst met met een kleurenwaaier uw wensen bepalen. Daarnaast bepalen we wat het effect van de kleur moet zijn in de kamer. Een kleur kan namelijk een bepaald ruimtelijk effect hebben, zo kan de kamer groter of kleiner lijken doormiddel van kleur. Daarnaast is het belangrijk rekening te houden met meubelinrichting en lichtinval. Zo kunnen we samen het beste kleuradvies vormen, zodat we alle keuzestress en twijfels bij u weghalen.

Ons kleuradvies kunnen we ook combineren met onze andere diensten zoals het stijlen van uw interieur. De specialisatie van kleuradvies doen we in de omgeving van Den Bosch. Bent u enthousiast geworden en opzoek
 naar inspiratie?

Neem hieronder contact met ons op, zodat wij u verder kunnen helpen met uw droomwensen omtrent kleur.

Maak een afspraak

Iedere klant is uniek, geen project is hetzelfde. Wij willen onze klanten en hun wensen goed leren kennen om maatwerk te kunnen leveren. 
Het resultaat moet uw verwachtingen overtreffen. Maak een afspraak en hoor wat wij voor u kunnen betekenen.

Maak een afspraak
  • whatsapp
  • Linkedin
  • Facebook
  • pinterest
  • instagram